Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Tidningar och tidskrifter

Dagstidningar i tidningsställ

Dagstidningar och tidskrifter på biblioteket

I tidningshörnan på Kungshamns bibliotek hittar du sköna fåtöljer kan sitta och läsa någon av alla de tidskrifter du hittar här. Tidskrifterna står i alfabetisk ordning, det senaste numret är ej till hemlån, men de tidigare utgåvorna låna hem i 28 dagar.


Här hittar du även våra dagstidningar. Dessa kan man inte låna med hem. Vi har så många som får plats i hyllan, vilket innebär ungefär en vecka bakåt i tiden. I arkivet sparar vi även nuvarande och föregående månads tidningar och hämtar önskad utgåva på förfrågan.


Du kan också söka i bibliotekskatalogen efter olika tidskrifter då biblioteken i Strömstad, Munkedal och Tanum kan ha ett annat utbud. Vi transporterar reserverade media mellan biblioteken två gånger i veckan.


PressReader

För dig som vill ha ännu fler tidningar har vi söktjänsten PressReader som du kan använda i dator, på biblioteket eller hemma, och i smartmobil eller surfplatta. Här finns tidningar och tidskrifter från över 100 länder och på 60 olika språk. Tidningarna är exakta kopior av den tryckta utgåvan och ser alltså annorlunda ut än de webbvarianter av dagstidningar som ligger på internet.

Publicerad: | Senast ändrad:

Dela detta innehåll

Sotenäs kommunbibliotek

Kungshamns bibliotek

Hallindenvägen 2 B
456 34 Kungshamn

biblioteket@sotenas.se

0523 - 66 46 54


Hunnebostrands bibliotek
Kulturhuset Hav & Land

0523 - 66 46 55

Sociala medier

Logotyp för Facebook
Logotyp för Instagram
Logotyp SnapChat