Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Vem skall få Sotenäs Folkhälso- respektive Hållbarhetspris 2022?

Nu är det dags att nominera kandidater till årets Folkhälsopris respektive Hållbarhetspris!

Folkhälsopris

Folkhälsopriset delas ut till person, grupp av personer, förening eller liknande, som särskilt gjort uppmärksammade insatser inom folkhälsoarbetet eller på ett utmärkande sätt arbetat för att främja eller förebygga hälsa för invånarna i Sotenäs.

Se riktlinjer för Folkhälsopriset här Pdf, 89.8 kB, öppnas i nytt fönster..


Hållbarhetspris

Hållbarhetspriset delas ut för att belysa hållbarhetsarbete i kommunen, uppmuntra engagemang och goda initiativ som bidrar till en hållbar utveckling, ur ett ekologiskt, ekonomiskt och socialt perspektiv. Hållbarhetspriset kommer att delas ut för insatser som bidrar till att upprätthålla livskraftiga ekosystem, cirkulär ekonomi och ett välmående samhälle.

Hållbarhetspriset kan delas ut till privatperson, förening, kommunal verksamhet eller företag, som i huvudsak är verksam/bedriver verksamhet i Sotenäs kommun.

Se riktlinjer för Hållbarhetspriset här. Pdf, 112.8 kB, öppnas i nytt fönster.


Nominering och prisutdelning

Nominera din/dina kandidater senast 17 april, digitalt här nedan eller fyll i nomineringsblankett Pdf, 52.5 kB, öppnas i nytt fönster. och lämna i Servicecenter i kommunhuset, Kungshamn.

Hållbarhetsrådet utser pristagare till Folkhälsopriset och Hållbarhetspriset som båda består av diplom och 7 000 kronor vardera. Prisutdelning sker i samband med nationaldagsfirandet den 6 juni. På grund av rådande pandemi kan prisutdelning komma att ske digitalt.


För mer information kontakta

Emma Vånder, folkhälsostrateg, emma.vander@sotenas.se,

0523-66 45 83,

eller

Pia Bergenholtz, hållbarhetsstrateg, pia.bergenholtz@sotenas.se,

0523-66 46 72.

Enkäten är avslutad, inga fler svar kan lämnas.

Dela detta innehåll