Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Västerhavsveckan 2022

Stenar, berg och hav

Du har väl inte missat att Västerhavsveckan startar nästa vecka? Under Västerhavsveckan anordnas det flera olika aktiviteter med havstema runtom Västra Götaland.

Självklart kommer det att finnas aktiviteter här i Sotenäs kommun. Aktiviteterna i Sotenäs kommer främst att ske söndag 7/8, men vissa av aktiviteterna anordnas även under andra dagar så ta gärna en titt på programmet för Sotenäs kommun. Här finns hela programmet Länk till annan webbplats..

 

En av aktiviteterna som anordnas är Climate Fresk, där du kan delta i en rolig workshop som genom ett kortspel gör klimatfrågor och ICCP-rapporten tillgängliga för alla. Bra att veta är att du måste anmäla dig till workshopen i förväg. Här kan du anmäla dig Länk till annan webbplats..

 

Västerhavsveckan arrangeras av Västra Götalandsregionens (VGR) miljönämnd i samarbete med kommuner, forskningsinstitut, organisationer och andra aktörer. VGR beskriver målet med Västerhavsveckan som att ”höja vår havsmedvetenhet, det vill säga skapa intresse för havet och hur havet mår”.

 

Ta chansen att lära dig mer om havet samtidigt som du deltar i roliga aktiviteter.

Dela detta innehåll