Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Våra medarbetare ska prisas

Maria Vikingsson, kommunchef, har initierat tre priser till medarbetare.

Nu ska Sotenäs kommuns personal prisas! Sotenäs kommun satsar i år för första gången på att dela ut förnyelsepris, digitaliseringspris och kvalitetspris till sina medarbetare.

”Vår personal är vår största resurs och det är de som gör det hårda arbetet ute i verksamheterna. Då ska de också belönas för det” säger kommunchefen Maria Vikingsson som lanserat idén med priserna.

Kvalitetspriset ska delas ut till en medarbetare eller arbetsgrupp som har arbetat med att skapa största möjliga nyttan för kommunens invånare, näringsliv och besökare.

Digitaliseringspriset kommer att delas ut till en medarbetare eller arbetsgrupp som genom digitalisering och förändrade arbetssätt har skapat en ökad nytta och kan inspirera andra verksamheter:

”För att kunna bibehålla kvalitén i kommunens verksamheter måste vi digitalisera den mer” säger Maria Vikingsson.

Slutligen kommer en medarbetare eller arbetsgrupp att få motta förnyelsepriset:

”Våra medarbetare gör så mycket bra saker, men det uppmärksammas inte tillräckligt. Det vill jag ändra på med ett förnyelsepris” säger Maria Vikingsson.

Förnyelsepriset kommer att delas ut till en person eller grupp som har förbättrat verksamheten genom förnyelse och innovation och i slutändan ökat nyttan för kommunens invånare.

De tre priserna kommer att delas ut på julminglet som kommunen bjuder sina medarbetare på i december. Pristagarna kommer att få diplom, blommor och varsin check på 5000 kronor som ska gå till att utveckla mottagarens arbetsgrupp genom till exempel en utbildning eller ett studiebesök.

Det är medarbetarna själva som kan lämna förslag på välförtjänta pristagare via kommunens intranät. Nu hoppas vi på många bra förslag! Gå in på intranätet och gör din nominering där!

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65