Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Vackra trängselfria besöksmål i Sotenäs

Här får du 10 tips för en trängselfri semester i Sotenäs!  • Ramsvik. Vandringslederna på hela Ramsvik har rustats upp med nya märkningar. Ramsvik Stugby & Camping Länk till annan webbplats. har tagit fram en fin vandringsguidebok, och många spännande fåglar passerar här, så ta med kikaren och gå på upptäcktsfärd!  • Trivsamma måltider med gott om plats. Många restauranger har satsat på take-away eller ta plats på restaurangernas fina uteserveringar.
  • Nordens Ark Länk till annan webbplats. – är grönt, lummigt och rymligt. Trivsamt för både stor och liten. Visste ni att det går att boka ett riktigt vildmarksäventyr hos Nordens Ark och övernatta i skogskojan ”Eremitaget”, utan el eller vatten – men med magisk utsikt, öppen spis och mitt i skogen.


  • Rör på dig! Motionsspår finns i anslutning till alla samhällen i Sotenäs. Utegym finns i Bovallstrand, Kungshamn, på Malmön och i anslutning till Tumlaren bad & rehabilitering Länk till annan webbplats.. Motionsspåren fungerar också fint som lagom promenadslingor, då de är relativt lätta att promenera. Spontanidrottsplatsen utanför idrottshallen i Kungshamn är kul för den med extraspring i benen.


  • Smögenbryggan har minst trängsel kl.10.00-12.00 och från 17.00.

Och förstås, passa på att shoppa lokalt, men undvik trängsel och var lite nyfiken på att testa nytt – i hela kommunen finns mysiga gårdsbutiker och närproducerade produkter.


Och som alltid handlar det om att visa hänsyn, respekt och att hålla avstånd. Trevlig vistelse i Sveriges vackraste kommun!


10 trängselfria besöksmål i Sotenäs kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65