Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Tack Monika och välkommen Susanne!

Nu går Monika Bensköld, personalutvecklare hos Sotenäs kommun, i pension.

”Jag har träffat många spännande människor och har fått möjlighet att utvecklas precis så mycket som jag har velat på alla mina arbetsplatser. De senaste sex åren som jag har arbetat hos Sotenäs kommun har varit väldigt roliga och har präglats av ett stort engagemang och prestigelöshet i organisationen” säger hon.

 

Monika har en spännande bakgrund och har bland annat arbetat som röntgensjuksköterska på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, men har också en magisterexamen i pedagogik. Hon har tidigare arbetat under många år i Lysekils kommun på gymnasiet, socialkontoret och personalenheten.

 

”Nu när jag blir pensionär ska jag bara njuta av livet! Jag ska vårda min familj och vårt hus, börja vinterbada med mina kompisar som också är pensionärer och så ska jag bli biodlare!” berättar hon.

 

Monikas efterträdare blir Susanne Wallentinson, från Mölndal. Susanne är utbildad personalvetare och har arbetat på Sahlgrenska Universitetssjukhuset som hr-specialist under flera år och har även varit personalchef på Västarvet.

 

”Jag är jätteglad över att få börja arbeta i Sotenäs kommun. Jag trivs i offentlig sektor, man är en liten kugge som är en del av något större” säger hon.

 

Hon och hennes familj har sommarhus i Grebbestad och funderar på att flytta permanent till Västkusten i framtiden.

Vi önskar Monika varmt lycka till med sitt nya liv och hälsar Susanne lika varmt välkommen till Sotenäs kommun!

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65