Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Succe för Näringslivsgalan

Stämningen var på topp under Näringslivsgalan redan från början.

Det kom närmare 120 gäster på årets gala.

Näringslivsutvecklaren Tomas Larsson var nöjd med evenemanget som blev både festligt och nära nog fullsatt.

Fredagen den 23 mars gick Sotenäs Näringslivsgala av stapeln, för andra året i rad. Nästintill fullsatt, festligt och fina priser delades ut.

Det var 2016 som kommunens näringslivsutvecklare Tomas Larsson lanserade idén om en näringslivsgala, för att hylla Sotenäs kommuns företagare.

Första året, 2017, började lite trevande, men blev ändå en succé. Inför andra året var det ännu fler företagare som anmälde sig och i fredags var det äntligen dags.

Kvällen inledde med mingel på Smögens Hafvsbad där galan hölls. I vimlet kunde man se både enmansföretagare och vd:ar för stora koncerner. Det lokala bandet CoveredUP spelade härligt svängiga låtar och stämningen var hög.

Efter huvudrätten tog konferencieren Leif Andréasson, till vardags utvecklingsstrateg på Sotenäs Symbioscentrum, till orda. Årets unga företagare blev Alexander Berndtsson som driver Västkustens Osteopati, Årets miljöföretag blev Bovalls Dörrbyggeri och Årets evenemang togs hem av Kalles Kaviar Cup. Företagarna delade ut priset till Årets företagare som i år blev Christian Fält som driver Powerboat Marine. Slutligen gick Årets hederspris till Bengt Gunnarsson.

När prisutdelningen var avslutad bjöds det på dessert och sedan tog ett riktigt proffs över, nämligen Magnus Carlsson som har en gedigen solokarriär, men också varit medlem i både Barbados och Alcazar. Att få igång över 100 företagare var inte det allra lättaste för honom i början, men när hans show var slut stod hela rummet upp och dansade och sjöng med.

”Jag tycker att galan blev jättebra. Det blev en givande kväll med många av våra duktiga entreprenörer på plats och vi jobbar för att det ska bli en ny gala nästa år igen” säger näringslivsutvecklaren Tomas Larsson.

 

För mer information:

Tomas Larsson, näringslivsutvecklare

Telefon: 0523- 66 47 45

Mejl: tomas.larsson@sotenas.se

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65