Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Sotenäsbostäder nominerat

Mattias Jakobsson, vd, Sotenäsbostäder.

För första gången någonsin är Sotenäsbostäder nominerade i Branschindex 2017 i den stora bostadsklassen!

Det innebär att Sotenäsbostäder tillhör ett av de tre bästa bolagen som deltagit i undersökningen som förvaltar fler än 1 000 lägenheter.

Övriga nominerade i samma klass är Botrygg AB (baserat i Linköping) och Stockholms Kooperativa Bostadsförening.

Undersökningen är den största riksomspännande undersökningen i Sverige som möter kvalité på fastighetsförvaltningen. Branschindex är ett initiativ av AktivBo och Tidningen Fastighetsnytt som syftar till att ge Sveriges alla bostads- och fastighetsbolag möjlighet till att mäta sin förvaltningskvalitet. Svaren från respektive företags hyresgäster samlas in genom en oberoende urvalsundersökning och redovisas i ett nationellt årligt index. Detta index baseras på hyresgästernas upplevelser kring service och policy. De fastighetsföretag, i olika storleksklasser, som fått högst betyg av sina kunder presenteras på fastighetskongressen Business Arena i september, tillsammans med redovisningen av det totala branschresultatet.

”Det känns jättekul! Det är en bekräftelse på att vår medvetna strategi att förbättra vår kvalité på våra tjänster har burit frukt och att vi är på rätt väg” säger Sotenäsbostäders vd Mattias Jakobsson.

Vinaren avslöjas vid prisutdelningen 21/9 på Business Arena.

För mer kontakt Mattias Jakobsson, vd Sotenäsbostäder: mja@sotenasbostader.se

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65