Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Sjuksköterskeenheten och omsorgspersonalen får Årets Digitaliseringspris

Sjuksköterskeenheten och omsorgspersonalen i Sotenäs kommun har tilldelats Årets Digitaliseringspris!

Digitaliseringspriset delas ut av Sotenäs kommun till en medarbetare eller arbetsgrupp som genom digitalisering och förändrade arbetssätt har skapat en ökad nytta och kan inspirera andra verksamheter.

 

Motiveringen lyder: "För införandet av APPVA/mcss, digitala signeringslistor. De digitala signeringslistorna har gjort läkemedelshanteringen väldigt mycket säkrare och tydligare. Införandet har gått väldigt bra och programmet är genomtänkt."

 

Mottagare för pristagarna blev Anna Fransson, distriktssköterska och systemansvarig (i mitten av bilden):

"Jag är överväldigad och det känns väldigt roligt att arbetet med införandet har uppmärksammats för det ligger ett väldigt stort jobb bakom. De digitala signeringslistorna innebär ett patientsäkrare system och jag är väldigt tacksam över att det gick att genomföra, trots pandemin" säger hon.

 

Priset delades ut av kommundirektör Maria Vikingsson tillsammans med Philip Söderberg, digitaliseringsstrateg, Anna-Lena Höglund, administrativ chef och Maria Munkstedt, utredare.

"Det är fantastiskt roligt att få dela ut priset efter att medarbetarna genomfört ett så lyckat införande av systemet" säger Maria Vikingsson.

 

Pristagarna får diplom, blommor och en check på 5000 kronor som ska gå till att utveckla mottagarens arbetsgrupp genom till exempel en utbildning eller ett studiebesök.

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65