Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Så anmäler du ditt barn till lovaktiviteter

En hand håller i en datormus vid en dator.

Just nu är Kultur & Fritid i full gång med att planera utbudet för de kostnadsfria lovaktiviteter under påsklovet och alla barn i förskolan och grundskola kan förvänta sig att ta del av ett lovprogram under vecka 14 via läroplattformen Vklass och här på hemsidan.

Dock har en ändring skett i syfte att underlätta vår administration av anmälningar där vi valt att frångå den hemsida som vi tidigare använt och istället lägga upp all anmälning via StudyAlong, det system som Kulturskolan använder till sitt kursutbud. Det innebär att alla som vill anmäla sig till aktiviteterna kommer behöva gå in på studyalong.se och skapa ett konto för sig själv och sina barn. Sedan kommer det att gå att (som inloggad) ta del och anmäla sig kostnadsfritt till aktiviteterna. Detta är en ganska enkel process och som underlättar enormt vad gäller kommunens administration av aktiviteterna och kommunikation till deltagarna.

 

Många av er, som redan har barn i Kulturskolan behöver så klart inte gå in och skapa detta konto men de som alltså inte har rekommenderar jag att redan nu gå in och lägga upp sin profil för att sedan direkt kunna ta del av aktiviteterna när programmet väl kommer.

 

Detta görs via nedanstående länk:

Registrering (studyalong.se) Länk till annan webbplats.

 

Man skapar alltså ett konto för sig själv som vårdnadshavare först och sedan ett barnkonto för sina barn.

Hör gärna av er till ungdomsutvecklare Joakim Linder om ni har några frågor rörande StudyAlong eller lovaktiviteterna:

 

Joakim Linder, ungdomsutvecklare

Telefon: 0523- 66 47 93

Mejl: joakim.linder@sotenas.se

Dela detta innehåll