Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Oklippta gräsmattor i parker

Bosse Hansen är en av våra anläggningstekniker som arbetar hårt med att hålla gräset i schack i våra offentliga miljöer.

Den senaste tiden har det inkommit klagomål på gräsklippningen i kommunens parker. Att en del parker har sett oklippta ut, har flera orsaker.

Det var en lång vinter, vilket innebar att det avslutande arbetet med att till exempel sopa gator försenades. Därefter kom högsommaren väldigt snabbt.
" Det har varit den varmaste maj någonsin, vilket innebär att gräset växer onormalt snabbt. Vi har gräsklippare igång varenda timme under arbetsdagen i kommunen, men vi har inte riktigt hunnit med på grund av det extrema, tidiga vädret. Gräset växer snabbare än vi hinner med. Vi har helt enkelt inte personal i tjänst för högsommarens arbete ännu. Dessutom har vi haft sjukdomar och maskinproblem, vilket även det försenat arbetet" berättar arbetsledaren Bernt Säll.
Vi hoppas att våra kommuninvånare kan ha överseende med något högt gräs och istället försöker njuta av det härliga väder som vi nu har.
Gräset kommer att klippas och vår personal arbetar så snabbt de kan för att hinna med alla parker, det kan vi garantera!

 

 

För mer information:

Bernt Säll, arbetsledare

Telefon: 0523- 66 47 83

Mejl: bernt.sall@sotenas.se

Dela detta innehåll

Sara Hellman

Kommunikationsansvarig


sara.hellman@sotenas.se

0523 - 66 46 65

ÄLDRE NYHETER