Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Ny näringslivsutvecklare i Sotenäs kommun

Sotenäs kommun har anställt Fredrik Handfast som ny näringslivsutvecklare från och med den 22 mars. Han kommer att efterträda nuvarande näringslivsutvecklare Tomas Larsson som går i pension.

Fredrik Handfast kommer senast från en tjänst som marknadschef för Norden och Baltikum vid Schneider Electric.

 

Han bor med sin familj på Smögen sedan 2015 och det var möjligheten att få en stimulerande och utvecklande tjänst på hemmaplan, som lockade honom att söka tjänsten:

”Jag har aldrig tidigare varit anställd inom kommunal verksamhet, men jag ser fram emot att få jobba med företag i närområdet och bidra till kommunens utveckling. Det jag mest kommer att ägna mig åt den första tiden är att lära känna kommunens befintliga näringsliv och förstå deras behov. Jag tycker om att jobba med förbättringar och min ambition är att översätta näringslivets behov till den kommunala verksamheten och vara en brobyggare mellan näringslivet och kommunen.”

 

Han har redan en viss kunskap om kommunens företag.

”Jag vet att det finns många, starka entreprenörer i Sotenäs med ett stort driv och det ska bli spännande lära kännas deras verksamheter ännu bättre” säger han.

 

På fritiden ägnar han helst sin tid åt familjen:

”Jag har två små barn och vi tycker om att ägna oss åt utomhusaktiviteter. Vi köpte en båt i somras så det är också en ny värld vi ska utforska.”

 

Sotenäs kommun hälsar Fredrik Handfast välkommen och vi hoppas att han ska trivas hos oss!

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65