Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Ny chef för måltidsenheten

Hanna Brodén är ny chef för måltidsenheten i Sotenäs kommun.

Måltidsenheten lagar all mat till de offentliga köken för unga och äldre. Hon arbetade tidigare som personalutvecklare och det var när hon gick den 1,5 år långa traineeutbildningen för blivande ledare inom kommunen, som hon fick erbjudandet att vikariera som måltidschef.

 

Hon hade ingen erfarenhet av offentlig köksverksamhet, men tillsammans med sina duktiga medarbetare utvecklar hon verksamheten.

För en tid sedan blev den ordinarie tjänsten ledig och hon sökte och fick den.

 

”Då hade jag arbetat tillsammans med mina medarbetare en tid och såg att det var en stabil enhet med mycket kunskap. Det är roligt att vi nu får chansen att vidareutveckla det arbete vi har påbörjat” säger hon.

 

Måltidsenheten har flera mål som de arbetar för att uppnå.

Minskat matsvinn är till exempel ett sådant.

 

”Vi ska också laga klimatsmart mat som både unga och äldre gillar. Vi behöver även jobbar vidare med digitaliseringen av verksamheten. Vi håller till exempel på att digitalisera ansökan om specialkost vilket kommer innebära bättre service för invånarna och mindre arbete för medarbetarna” säger hon.

 

Hanna bor i Kungshamn med sin familj och när hon är ledig tycker hon att det är skönt att mest ta det lugnt.

 

”Jobbet är så intensivt och varierat så jag tycker det är skönt att inte ha så mycket aktiviteter på fritiden. Jag umgås mycket med familjen och tränar” berättar hon.

 

Vi är glada över att Hanna antagit utmaningen som ny chef och önskar henne och hennes medarbetare stort lycka till i det fortsatta arbetet med att utveckla måltidsenheten!

 

För mer information kontakta:

 

Hanna Brodén, chef måltidsenheten

Telefon: 0523- 66 46 18

Mejl: hanna.broden@sotenas.se

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65