Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Nu startas föräldraträffar online

Nu är det dags för ABC- föräldraträffar online.

De flesta föräldrar kan känna igen sig i vardagssituationer där relationerna sätts på prov. På ABC föräldraträffar får du möjlighet att diskutera och dela erfarenheter med andra föräldrar. Och du får konkreta tips för att underlätta i din vardag hemma.

 

ABC föräldraträffar är till för alla föräldrar och viktiga vuxna till barn i åldrarna 3– 12 år. Programmet består av fyra gruppträffar på vardera 2,5 timme, kring varsitt tema. Träffarna hålls digitalt på kvällstid och leds av förskollärare Anette Ekström och familjebehandlare Anna Gustafsson. Träffarna handlar bland annat om hur du kan stärka ditt barns självkänsla, främja relationerna i familjen och hantera svåra situationer.

 

Information och diskussion varvas med övningar och filmer. Eftersom träffarna kräver närvaro och engagemang av dig som vuxen, kan barnen inte vara med vid träffarna. ABC – föräldraträffar kostar inget.

 

Vi ses online via plattformen teams, du behöver ha tillgång till dator eller surfplatta. Vi skickar en länk, du behöver inte ladda ner något program.

Tid och datum: Kl. 17.00 – 19.30, torsdagar 11/3, 25/3, 8/4 och 22/4.

 

Är du intresserad av att delta är du välkommen att anmäla dig till Anna: tel. 072-203 00 66, anna.gustafsson@sotenas.se

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65