Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Nu pågår ett spännande utvecklingsprojekt

I trakten runt Bottnafjorden pågår just nu ett spännande lokalt utvecklingsprojekt- Samverkan Bottnafjorden.

Området binder samman flera mindre lokalområden som ligger i utkanten av sina respektive kommuner; Tanum, Sotenäs och Munkedal.

Under sammanlagt ett och ett halvt år finansieras projektet av Västra Götalandsregionen. Bottnafjordens Inköpsförening är projektägare och aktörer och representanter både från Sotenäs och Tanums kommun är med och driver projektet.

 

Målet är att genom lokal samverkan stärka relationerna mellan näringsliv, kultur och föreningsliv - för en hållbar platsutveckling.Fem arbetsgrupper är aktiva inom projektet. Tack vare det starka lokala engagemanget ser vi redan mycket hända!

 

Bottnafjorden året runt är arbetsgruppen bakom kulturhelgen ”Bottnafjorden glöder” med fokus på att levandegöra området hela året. I februari arrangeras den digitala kulturhelgen "Bottnafjorden glöder" 13-14 feb. Den var tänkt att ske fysiskt, men tack vare gruppens förmåga att ställa om kan nu helgen bli av helt digitalt. Ett tjugotal aktörer är med i programmet via streamade event eller filmade inslag. Förhoppningen är att arrangemanget ska återkomma varje år för att lysa upp i vintermörkret.

 

Här kan du följa evenemanget: https://bottnafjorden.se/gloder Länk till annan webbplats.

 

Välkomna!

 

 

Följ gärna projektet på Facebook: "Samverkan Bottnafjorden" och ta del av våra events

 

För att få infomail- klicka här och "Subscribe" https://bit.ly/39XI5Ek Länk till annan webbplats.

 

För frågor hör av dig till projektledare Julia Chronholm:

 

j.chronholm@gmail.com

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65