Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Nu går Lena vidare till nya utmaningar

Nu går Lena Vilhelmsson, kommunens budget- och skuldrådgivare, vidare till nya utmaningar.

Lena började arbeta i Sotenäs kommun redan 1982!

”På den tiden hette det beredskapsarbete, det finns inte kvar längre. 1986 blev jag fast anställd som kanslist. Då hade jag hand om att öppna posten, diarieföra handlingar och skriva protokoll till nämndsekreterarna bland annat” berättar hon.

 

I början av 90-talet började Lena arbeta som nämndsekreterare och 2005 fick hon tjänsten som budget- och skuldrådgivare. Ett arbete hon har trivts mycket bra med.

”Det har varit jätteintressant! Man får möjlighet att hjälpa människor att skapa en hållbar och långsiktig lösning för deras ekonomi” berättar hon.

 

För några år sedan bytte hon förvaltning, från omsorgsförvaltningen till kansliavdelningen där nämndsekreterarna fick en gemensam administration.

”Jag har trivts jättebra under alla år! Jag har haft bra arbetsuppgifter och lärt mig väldigt mycket om hur en kommun fungerar. Det har blivit många härliga minnen under åren” säger hon.

 

Nu går Lena vidare och blir budget- och skuldrådgivare i Uddevalla kommun och kommer dessutom att ha hand om konsumentrådgivningen.

”Det ska bli spännande att få arbeta i en större kommun, men självklart kommer jag att sakna alla mina arbetskamrater i Sotenäs!” säger hon.

 

Och vi kommer att sakna dig, Lena! Stort lycka till med ditt nya uppdrag!

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65