Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Katarina är vår nya personalutvecklare

Sotenäs kommun har nyligen anställt Katarina Bodin som personalutvecklare. Hon efterträder en kollega som gått vidare till en annan tjänst.

Katarina har ett mångsidigt förflutet:

”Jag är är en 40-årig 4-barnsmamma till barn i åldrarna 1,5 år, 12 år, 13,5 år och 15 år. Jag har haft förmånen att prova på många olika yrken under livet. Jag har till exempel arbetat på ett gruppboende för dementa, inom skolans värld, som massör och som busschaufför” berättar hon.

 

Utöver detta har hon även testat på ljudproduktion, varit HLR-instruktör (hjärt-lung-räddning) och även arbetat i gatukök.

”Att ha haft förmånen att prova på många olika yrken, ser jag som oerhört positivt då man får en större förståelse för såväl olika yrkesroller som att arbeta på oregelbundna arbetstider” säger hon.

 

Hon har studerat Personalutvecklarprogrammet och kommer närmast från Västra Götalandsregionen där hon arbetat på Regionservice (som har hand om lokalvård, tvätteriet i Alingsås och flera av sjukhusens restauranger) Koncernkontoret, Närhälsan och Regionhälsan.

”Det som driver mig i mitt arbete som personalutvecklare, är att jag får stötta chefer så att de känner sig trygga i sitt arbete, vilket medför att de i sin tur kan stötta medarbetarna på bästa möjliga sätt. Det bästa med min roll som personalutvecklare här i Sotenäs Kommun är att jag får arbete både strategiskt och operativt” säger hon.

 

På fritiden ägnar hon mycket tid åt sin familj, men ser även till att få tid till att sjunga.

”I normala fall sjunger jag i kör och tycker även om sällskapsdanserna bugg och Dirty Foxx. Det är en friare och mer improviserad form av foxtrot där jag som dansare utmanas mer i att vara lyhörd och kunna följa min danspartner.”

 

Vi hoppas att Sotenäs kommun kommer att vara en bra danspartner för dig, Katarina! Varmt välkommen till oss!

 

Vill du komma i kontakt med Katarina?

 

Katarina Bodin, personalutvecklare

Telefon: 0523- 66 45 59

Mejl: katarina.bodin@sotenas.se

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65