Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Meny

Publicerad:

Hon är ny enhetschef

Petra Hurri, enhetschef på Hunnebohemmet.

Sotenäs kommun har anställt Petra Hurri som enhetschef vid Hunnebohemmet sedan den 18 januari.

Petra kommer närmast från en tjänst som enhetschef i Tanums kommun.
”Jag har arbetat 13 år som enhetschef, först i Sotenäs och sedan i Lysekils och Tanums kommuner” berättar hon.
Petra Hurri har en bakgrund som undersköterska och beteendevetare och brinner för sitt arbete inom äldreomsorgen:
”Jag tycker att det är en fantastisk förmån att få bidra till att de äldre i vår kommun får ...det bättre. Att få arbeta med äldreomsorg är ett privilegium” säger hon.

Hon har inte hunnit arbeta på Hunnebohemmet mer än ett par veckor, men har redan börjat skaffa sig en bild av verksamheten:
”Vi har fantastiska möjligheter att göra något bra och jag tycker att det finns en positiv anda i hela kommunen. Nu ligger mitt fokus på att lära känna mina medarbetare och vilka behov det finns att bygga vidare på. Jag jobbar med ett nära ledarskap och försöker vara så nära verksamheten som möjligt” berättar hon.
Som enhetschef har hon verksamhets-, budget- och personalansvar och även arbetsmiljöansvar.

På Hunnebohemmet finns det två enhetschefer. En enhetschef har hand om korttidsenheten och nattpersonalen och Petra Hurri har hand om de tre enheterna med särskilt boende för demenssjuka personer.
”Vi har en förhoppning om att det ska ske en ombyggnation av Hunnebohemmet så att både arbetsmiljön för personalen och boendestandarden för de boende förbättras. Det arbetet är jag involverad i och vi hoppas att det ska kunna komma igång 2020” säger hon.

Petra bor i Bovallstrand med sin man och två barn och på hennes fritid är det just familjen som hon ägnar det mesta av sin tid åt.
”Det känns inspirerande och roligt att vara tillbaka och jobba i Sotenäs kommun. Jag har blivit varmt välkomnad” säger hon.

 

Vill du komma i kontakt med Petra Hurri?

Telefon: 0523- 66 43 31

Mejl: petra.hurri@sotenas.se

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65