Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Flera företagsbesök genomförda

Näringslivsutvecklare Tomas Larsson, Tomas Simonsson, Janne Holmstig och kommunalrådet Mats Abrahamsson (M). Bakom kameran kommunchef Maria Vikingsson.

Näringslivsutvecklare Tomas Larsson, Jonas Gustavsson och kommunalrådet Mats Abrahamsson (M). Bakom kameran kommunchef Maria Vikingsson.

Nyligen var kommunens representanter på företagsbesök hos Sotenäs Mekaniska och Kungshamns Marininredning och Jonas Rör AB.

Sotenäs Mekaniska Verkstad AB är ett familjeföretag med verksamhet i över 40 år och har idag fem anställda. Företaget servar andra företag genom att bygga maskiner och mekaniska anpassningar. Företaget samarbetar med flera andra lokala företag och har ett gediget kunnande inom området. På frågan om vad de bygger kommer svaret snabbt från Janne Holmstig: ”Allt!”
Kungshamns Marininredning ägs av både Tomas Simonsson och Janne Holmstig. Företaget arbetar med båtförvaring, service och inredningar.

Jonas Rör startades 2010 av Jonas Gustavsson. Företaget arbetar mest inom kommunen och har idag fem anställda som hjälper både andra företag och privatpersoner med ny- och ominstallationer och vid ny- och ombyggnationer. Både smått och stort. Jonas trivs bra med jobbet och företaget och trycker på att kvalité är viktigt och därför är alla anställda certifierade.

 

För mer information kontakta:

Tomas Larsson, näringslivsutvecklare

tomas.larsson@sotenas.se

0523-66 47 45

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65