Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Dags att söka utbildning!

Studera på högskola eller universitet? I Sotenäs kommun har bara 28 procent akademisk utbildning i kommunen, att jämföra med 40 procent i hela riket.

Det finns ett stort rekryteringsbehov inom såväl kommunal som privat sektor av mer kvalificerade tjänster och ett kompetensbehov som ställer krav på högre utbildning.
Vi vill att fler ska välja och få möjlighet att att studera vid högskola, universitet, yrkeshögskola eller liknande. Vi vill vara en resurs för våra kommuninnevånare och hälsar dig som studerar eller vill studera på eftergymnasial nivå välkommen till oss på vuxenutbildningen på Sotenäs symbioscentrum. Går du i tankar på att läsa vidare och vill ha hjälp att hitta rätt eftergymnasial utbildning som passar just för dig finns möjligheten att boka in ett möte med vår studie-och yrkesvägledare.

För dig som redan studerar vid högre utbildning kan vi erbjuda resurser som tillgång till tentamensmöjligheter, café, datorer & skrivare, trådlöst nätverk, kopiator, studie- & grupprum i mån av plats och möjligheten att ta del av distansföreläsningar. Tveka inte att kontakta oss på den kommunala vuxenutbildningen. Vi hjälper gärna till att bistå med kunskap och kontakter för dig som vill studera eller redan studerar vid högskola, universitet, yrkeshögskola eller liknande.

Läs mer på www.symbioscentrum.se Länk till annan webbplats. och klicka på "vuxenutbildningen" och klicka sedan på "högre studier".

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65