Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Bygglovshandläggare anställda

Alexander Tellin och Sanna Norgren.

Nu har vi anställt två nya bygglovshandläggare!

Alexander Tellin, från Munkedal, började sin tjänst i juni och har ett förflutet som hantverkare och deltidsbrandman.
”Jag kände att det var dags att pröva på något nytt helt enkelt, därför sökte jag den här tjänsten. Det är mycket nytt att lära sig, men jag har väldigt bra arbetskamrater som hjälper mig” säger han.
Vår andra nya bygglovshandläggare, Sanna Norgren, började sin tjänst som i augusti. Hon bor för närvarande i Borås, men planerar att flytta till Sotenäs kommun.
”Jag är utbildad bebyggelseantikvarie och har gått bygglovshandläggar- och byggnadsinspektörsutbildningen i Gustavsberg” berättar hon.

Hon har tidigare arbetat som bygglovshandläggare i Katrineholm bland annat. Hittills trivs hon bra med både arbetsplatsen och arbetskamraterna:
”Det är ett härligt gäng att arbeta med!” säger hon.
Ulla Ljunglide Christensson (M), byggnadsnämndens ordförande, är mycket glad över nyrekryteringarna:
"Vilken lycka att vi i Sotenäs har fått två nya bygglovshandläggare som var och en på sitt sätt passar in i vad vi behöver för kompetens för att kunna fortsätta vår väg mot en väl fungerande byggkontor. Vår ambition att ha ett mycket kompetent och väl fungerande byggkontor är nu ännu närmare målet. Välkomna till oss! Ni är efterlängtade och att tillsammans med oss andra bilda ett väl fungerande team" säger hon.

För mer information kontakta Ulla Ljunglide Christensson, (M),byggnadsnämndens ordförande:

ulla.ljunglide@sotenas.se

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65