Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Biblioteket levererar!

Sotenäs båda bibliotekslokaler stänger tillfälligt från den 30 oktober! Med anledning av Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd för personer som vistas i Västra Götalands län håller biblioteket stängt för att bidra till att minska smittan av coronaviruset i samhället. Stängningen gäller både dagtid och meröppet.

Självklart kan du ändå ta del av bibliotekets utbud!

Ring eller mejla oss så packar vi ihop dina önskemål. Du hämtar böckerna i entrén på Kungshamns bibliotek. Detsamma gäller om du har reservationer att hämta.


Boken kommer!

Har du svårt att ta dig till biblioteket på grund av riskgrupp, åldersskäl, rörelsehinder, synskada eller långvarig sjukdom?
Du kan ändå ta del av bibliotekets utbud. Ring oss och berätta vad du vill låna. Vi levererar regelbundet det du önskar ända fram till dörren. Helt kostnadsfritt.


Under tiden – upptäck oss digitalt!

Vi hoppas naturligtvis att situationen ska förbättras så snart som möjligt så att vi återigen kan slå upp våra portar! Under tiden - ta del av våra fantastiska böcker, spännande filmer och intressanta tidskrifter via våra digitala tjänster, vår webbplats och bibliotekskatalog och i sociala medier.


Nu är det tid att vi kraftsamlar och håller ut. Var rädda om er och följ myndigheternas råd och anvisningar.


TELEFON: 0523 – 66 46 54, 0523 – 66 46 55
E-POST: biblioteket.kungshamn@sotenas.se

Dela detta innehåll

Sotenäs kommunbibliotek

Kungshamns bibliotek

Hallindenvägen 2 B
456 34 Kungshamn

biblioteket@sotenas.se

0523 - 66 46 54


Hunnebostrands bibliotek
Kulturhuset Hav & Land

0523 - 66 46 55

Sociala medier

Logotyp för Facebook
Logotyp för Instagram
Logotyp SnapChat