Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Aktiviteter vid ostabilt väder

Växter, hav, moln och berg.

Det finns mycket att göra i Sotenäs kommun även när vädret är lite ostabilt. Här nedan följer lite tips på vad ni kan hitta på:

Vandra. I Sotenäs finns flera vackra vandringsleder, både genom skog och över klippor – så det är bara att bestämma vad som passar dig bäst. I broschyren ’Vandra i Sotenäs’ finns kartor över kommunens vandringsleder, uppdelade i etapper som passar för en dagsvandring. Bra va? Broschyren finns att köpa hos Turistinformationen på Ångbåtspiren i Kungshamn, eller att ladda ner som pdf Länk till annan webbplats..

 

Upplev kultur och historia. Besök Åbyhällen och titta på några av Bohusläns mest unika hällristningar. Eller varför inte ta en promenad och titta på konstverken i Udden Skulptur i Hunnebostrand? Se Sotenäs kommuns Nyhetsblad Kultur Länk till annan webbplats. för mer information om kulturupplevelser.

 

Nordens Ark. Ta med barnen och åk till Nordens Ark för att besöka djuren. Nordens Arks syfte är att bevara utrotningshotade djur och biologisk mångfald. I den vilda delen kan ni se allt från järv till amurtiger, och i Lantgården allt från kossor till kaniner.

 

Sotenäs Turistinformations hemsida Länk till annan webbplats. kan ni hitta mer tips på saker ni kan hitta på.

 

Tänk på att det fortfarande är viktigt att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och att undvika trängsel.

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65