Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Vi söker kontaktpersoner för barn och ungdomar

Individ- och familjeomsorgen söker just nu er, unga vuxna, som är intresserade av att bli kontaktpersoner för barn och unga.

Du är någon som lyssnar, ger råd och som kan hitta på roliga saker tillsammans med barnet/den unge en eller två gånger i veckan. Uppdragets mål är att vara en vuxen förebild utöver barnets/ungdomens befintliga nätverk. Vi söker också dig som är en trygg vuxen, oavsett ålder, som har en separat lägenhet i ditt hus eller en stuga på tomten där en ung, välfungerande ungdom kan bo med stöd av dig som kontaktperson, i ungefär ett år framåt. Det innebär att du förutom att hyra ut ett boende också kan ställa upp med läxläsning på gymnasienivå samt vara en stöttande vuxen till någon som i mångt och mycket redan klarar sig själv. En kopp te, ett samtal och att ibland laga middag ihop kan också vara en del av uppdragsbeskrivningen.


Är du intresserad?
Hör av dig till Individ- och familjeomsorgen på info.ifo@sotenas.se. Berätta vilken typ av uppdrag du är intresserad av och hur du vill bli kontaktad för mer information.

Dela detta innehåll