Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Tillfälliga föreskrifter för serveringsställen

Nu finns det tillfälliga föreskrifterna för serveringsställen att hitta på vår hemsida ­­- bra för dig som är krögare i kommunen.

Med anledning av covid-19 pandemin gäller nya föreskrifter för verksamheter som serverar mat och dryck till sina gäster med förtäring på stället.

Nu kan man hitta de tillfälliga föreskrifterna för serveringsställen både i text och som pdf på vår hemsida: https://bit.ly/2OaRJZN

Där finns information om vad som gäller, tillsynsprocessen och bra saker att tänka på för att minska spridning av smittan som verksamhetutövare. Nyttig och viktig information för kommunens krögare och de som är ansvarig över serveringsställen under rådande pandemi. En lägesbild från Västra Götalands kommuner visar på att verksamhetsutövare överlag tar sitt ansvar för att minska riskerna för smittspridning då det i allmänhet finns både information och förutsättningar för att hålla avstånd och god handhygien. Vi hoppas naturligtvis att detta fortsätter!

På samma sida finns dessutom kontinuerligt uppdaterad statistik över hur många tillsynsbesök som har gjorts av miljönämnden i Sotenäs kommun.Tillfälliga föreskrifter för serveringsställen Pdf, 105.6 kB.

Statistik antal tillsynsbesök per kommun Länk till annan webbplats.

Läs mer om efterlevnad av rekommendationer för inrikesresor och sommaraktiviteter i Västra Götaland vecka 28 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Dela detta innehåll

Sara Hellman

Kommunikationsansvarig


sara.hellman@sotenas.se

0523 - 66 46 65