Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Tårtkalas för medarbetare

Personalen på Hunnebohemmet i samspråk med förvaltningschefen Lisbeth Olsson. Fler bilder finns på kommunens Facebook- och Instagram-konton..

Under sommaren har personalsituationen inom omsorgen i Sotenäs kommun varit ansträngd. Våra medarbetare har ändå, med stor omsorg om brukarna, på ett fantastiskt sätt löst situationen.

För att visa sin uppskattning och tacksamhet har ledningen för omsorgsförvaltningen bjudit medarbetarna på tårta.
Några av dem som kom på tårtkalaset på Kvarnbergets Äldrecentrum var Annette Carlsson och Jennie Bergsten.
De trivs båda med sitt arbete:
”Dagarna går så fort, ingen dag är den andra lik. Man får hitta olika lösningar när man arbetar med personer med demenssjukdom, det finns ingen mall att arbeta efter. Vi har en otroligt bra arbetsgrupp på vår avdelning och vi är som en familj” säger de.
Jeanette Svensson har arbetat 2,5 år på Kvarnbergets Äldrecentrum.
”Det är kul och jag tycker absolut att man känner sig uppskattad. När jag har semester så längtar jag till jobbet” berättar hon.
Även medarbetarna på Hunnebohemmet bjöds förstås på tårta. Gullvie Ljungdahl har arbetat där sedan tidigt i våras och stortrivs:
”Jag tycker att det är roligt att få sköta om de gamla och prata med dem. Man kan få en sådan fin kontakt med dem” säger hon.
Förvaltningschef Lisbeth Olsson riktar ett varmt tack till medarbetarna:
”Jag tycker att det är fantastiskt att se hur alla medarbetare i förvaltningen har förstått värdet av att hjälpas åt och gå in i andra verksamheter där det har behövts under sommaren. Vi har många erfarna undersköterskor som har kunnat bidra med sina insatser på andra ställen och på det sättet också fått se hur andra enheter arbetar. Jag känner mig glad att få vara en del av en förvaltning som förstår att arbeta på detta sätt” säger hon.

 

För mer information kontakta:

Lisbeth Olsson, förvaltningschef

Telefon: 0523-66 45 54

Mejl: lisbeth.olsson@sotenas.se

Dela detta innehåll