Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Planeringsmöte inför sommaren 2019

Igår hade Sotenäs kommun planeringsmöte inför sommaren 2019.

Mötet är till för att de olika enheterna ska vara medvetna om hur arbetet är upplagt på respektive avdelning och kunna samarbeta på bästa sätt. På mötet informerades det bland annat om att Sotenäs kommun tagit över ansvaret över samtliga gästhamnar inför sommaren 2019. Hamnkontoret på Smögen kommer att vara inrymt i en sjöbod intill Hållö Bar.
Förra året infördes P-skivor i kommunen och dessa går att hämta ut i kommunhuset och i de flesta mataffärer. Den läggs väl synlig i framrutan på bilen och ger en timmes gratis parkering på de p-platser där den första parkeringstimmen är gratis.
Sommarparkeringarna på Kungshamnsskolan samt Smögenskolan öppnar den 1 juli.
Det finns fortfarande ett par sommarvikariat lediga inom hemtjänst och särskilt boende. Är du intresserad så sök här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Turistinformationen kommer att vara öppen på Ångbåtspiren i samma lokal som Bildarkivet finns, i Kungshamn från 1 juni till 31 augusti. Det kommer också att bli en mindre miljöutställning i anslutning till byggnaden.
Räddningstjänst och polis var också närvarande under mötet och informerade om sin sommarplanering. Under midsommar kommer det, som vanligt, att vara 8-10 extra poliser på plats i kommunen och veckorna 28-31 kommer det också att finnas ordningsvakter på Smögenbryggan. Mötet var väldigt positivt och vi kan förvänta oss en bra sommar 2019!

Dela detta innehåll