Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Ny miljöhandläggare

Sotenäs kommun har anställt Hanna Frommelin som ny miljöhandläggare, efter en tidigare miljöhandläggare som gått vidare till en annan tjänst.

Hanna Frommelin kommer ursprungligen från Borås och har en brokig och spännande bakgrund.
”Jag har rest runt mycket. När jag var 18 år och några år framåt jobbade jag som croupier och sedan som kundtjänstmedarbetare. Därefter flyttade jag till Madeira och arbetade med kundtjänst ett par år och sedan har jag även arbetat på en flygplats i Norge 2,5 år” berättar hon.
De senaste åren har hon studerat till kostvetare vid Uppsala Universitet. Att hon sökte jobb som miljöhandläggare beror på att hon tyckte att livsmedelslagstiftningen var väldigt intressant under sin studietid. Att det blev just Sotenäs hon slog sig ner i är en kombination av flera saker:
”Jag ville gärna jobba på kusten och ha närmare till min familj i Borås, än vad Uppsala är. Jag känner också till Sotenäs lite grann eftersom jag och min familj campade här under några somrar när jag var liten” berättar hon.
Nu bor hon tillfälligt i en lägenhet i Kungshamn, men ska snart flytta till en egen lägenhet på Hovenäset. På fritiden ägnas mycket av hennes tid åt att pendla till särbon i Uppsala, där han studerar sista året till lärare.
”Sedan är planen att han ska flytta hit till mig i Sotenäs och söka jobb” säger hon.
Hon är också tv-serienörd, som hon kallar sig själv.
”Min favoritserie är ”Game of Thrones” men jag gillar även ”New Girl” Som jag tycker är den bästa komediserien.”
Vi hälsar Hanna Frommelin varmt välkommen och hoppas att hon ska trivas hos oss!

Dela detta innehåll