Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Ny förvaltningschef

Sotenäs kommun har anställt Lisbeth Olsson som ny chef för Omsorgsförvaltningen.

Hon efterträder Nina Roos som går vidare till ett uppdrag som utredare för Sotenäs kommun.
Lisbeth Olsson har en bakgrund som undersköterska och socionom och kommer senast från en tjänst som biträdande sektorchef i Lerums kommun.
”Jag sökte det här jobbet eftersom jag har tillbringat mycket tid i Sotenäs kommun på semestrarna. Dessutom tyckte jag att annonsen, där man sökte efter en ny omsorgschef, var väldigt intressant. Jag gillar nya utmaningar” säger hon.
Lisbeth Olsson började som förvaltningschef den 4 februari och kommer ägna den första tiden åt att sätta sig in i verksamheten och samtala med medarbetarna:
”Jag ska sätta mig in i vilka utmaningar vi står inför. Socialt arbete är en av de viktigaste sakerna som en kommun kan ägna sig åt, men det är också viktigt att vi gör rätt saker” säger hon.
Hon och hennes sambo flyttade nyligen till Sotenäs och hyr nu ett hus under tiden de letar efter ett eget boende.
”Jag har ägnat mig mycket åt promenader i kommunen den senaste tiden och sett de flesta delarna av den. När jag är ledig tycker jag mycket om att umgås med barn, barnbarn och min sambo. Jag tränar också mycket och springer, så när det blir bättre väder kommer man nog se mig vara ute och springa en hel del. När man arbetar mycket med hjärnan och hjärtat är det viktigt att även kroppen får sitt när man är ledig” säger hon.
Vi hälsar Lisbeth Olsson varmt välkommen till vår kommun och hoppas att hon ska trivas!

 

Vill du komma i kontakt med Lisbeth Olsson?

Lisbeth Olsson, omsorgsförvaltningens chef

Telefon: 0523- 66 45 54

Mejl: lisbeth.olsson@sotenas.se

Dela detta innehåll