Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Ny enhetschef

Malene Hjalmar är Sotenäs kommuns nya enhetschef för socialpsykiatri, daglig verksamhet, LSS och kontaktpersoner.

Malene som har erfarenhet från 13 år som chef inom omsorg och med arbetsmarknadsfrågor, är född och uppvuxen i Uddevalla, men bor numera med sin familj i Havstenssund.

”När jag såg det här jobbet började jag googla på Sotenäs kommun och upptäckte att det fanns mycket fokus på näringslivsfrågor och ett rikt företagsliv i kommunen. Det gynnar den verksamhet som jag arbetar med och jag gillar utveckling” berättar hon.

Men hon hann knappt mer än börja sin nya tjänst förrän Corona-pandemin slog till och de senaste månaderna har fokus mest legat på den frågan.”Det har varit en otroligt intensiv tid, men samtidigt väldigt roligt” säger hon.

Även om jobbet tar mycket av hennes tid i anspråk har hon många intressen som hon vill utöva. Hon gillar att träna och skulle gärna ta upp ridningen igen, som legat nere, under tiden barnen växt upp.

”Jag har också byggt ett växthus nyligen som jag ägnar mig mycket åt och jag gillar båtliv. Jag köpte en träbåt som jag tänkte slipa och göra iordning, men det var mer jobb med den än jag räknade med. Jag har ännu inte fått den i sjön” säger hon och skrattar.

Sotenäs kommun hälsar Malene varmt välkommen!

Vill du komma i kontakt med Malene Hjalmar?

Telefon: 0523 - 66 43 91

Mejl: malene.hjalmar@sotenas.se


Dela detta innehåll