Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Ny enhetschef

Madeleine Barrling är sedan januari ny enhetschef för IFO/Bistånd i Sotenäs kommun.

Madeleine har jobbat inom socialtjänsten sedan 1982 och vart kommunalt anställd i uppskattningsvis 35 år. Senast kommer hon från en tjänst som chef på Stadsmissionen i Göteborg och efter många år i Göteborg har hon nu flyttat hem till Lysekil, där hon ursprungligen kommer ifrån.

”Efter ett halvår vid tjänsten kan jag konstatera att jag trivs väldigt bra. Jag trivs med att verka i en mindre kommun då det finns en god samverkansanda med andra avdelningar och ett nära samarbete med politiker. Alla sitter under samma tak och det finns ett gott samarbete internt – dessutom har jag en väldigt fin arbetsgrupp” säger Madeleine om sin första tid på Sotenäs kommun.

Det bästa med jobbet är enligt Madeleine att känna att man gör skillnad. Hon anser att det är viktigt med ett system för kommuninvånare för att få stöd och trygghet, och att vara en del av den funktionen värdesätter hon högt.

”Dessutom är jag intresserad av utvecklingsfrågor och vill hjälpa till att utveckla arbetet och insatserna från kommunens sida.”

Arbetet har för hennes del fungerat bra trots rådande pandemi. Det har blivit en del distansarbete och anpassningar i arbetet.

”Men eftersom vi är myndighetsutövare så måste vi jobba som vanligt och fatta våra beslut” konstaterar hon.

Madeleine kommer nyligen från några veckors semester och vanligtvis brukar en sommar bestå av mycket sol, bad och båtfärder men det har inte blivit lika mycket på grund av vädret. Hon har två veckor semester kvar i augusti och vi kan väl hoppas på bättre väder då!

Sotenäs kommun hälsar Madeleine varmt välkommen!

Vill du komma i kontakt med Madeleine Barrling?

Telefon: 0523 - 66 47 33
Mejl: Madeleine.Barrling@sotenas.se

Text

Dela detta innehåll

Sara Hellman

Kommunikationsansvarig


sara.hellman@sotenas.se

0523 - 66 46 65