Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Ny drift- och projektchef

Sotenäs kommun har anställt Fredrik Torstensson som drift- och projektchef efter en tidigare medarbetare som gått vidare till en annan tjänst.

Fredrik Torstensson är född och uppväxt i norra Stockholm och är förmodligen ett bekant ansikte för många av kommunens invånare. Han har nämligen arbetat i Sotenäs kommun tidigare i flera olika roller som till exempel projektingenjör och tillförordnad gatu- och VA-chef.

Han har tidigare varit distributionschef åt Uddevalla Energi och platschef på ett privat företag, men de senaste åren har han arbetat som avdelningschef för gata och park i Lysekil.

”Jag trivdes väldigt bra i Sotenäs kommun och när den här tjänsten dök upp blev jag intresserad av att söka” berättar han.

Just nu ägnar han det mesta av sin tid åt att sätta sig in i verksamheten och lära känna medarbetarna:

”Det är jättekul att vara tillbaka” säger han.

När han inte arbetar finns det en sak som upptar hans tid mer än något annat, nämligen hundar, hundar, hundar, som han själv uttrycker det.

”Jag har en Berner Sennen som jag tävlar med i nosework och viltspår. Jag jobbar även åt Västra Kennelklubben som testledare vid mentalbeskrivning av hundar och sitter med i styrelsen för Svenska Sennenklubben” berättar han.

Vi hälsar Fredrik varmt välkommen tillbaka till oss! Du har varit efterlängtad!

Dela detta innehåll