Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Micael ska arbeta med vårt näringsliv

För att kunna ge Sotenäs kommuns företagare ännu bättre service har vi förstärkt vår näringslivsavdelning under en period med Micael Gustafsson.

Han kommer att arbeta som näringslivsutvecklare och arrangera företagarfrukostar, företagsbesök och ge stöd och rådgivning åt vårt näringsliv.
”Jag är född i Uppsala, uppvuxen i Örebro och har en väldigt brokig bakgrund” berättar han.
Efter gymnasiet arbetade han på ett behandlingshem för narkomaner, en tid som han beskriver som mycket lärorik och givande. Han har även arbetat som försäljare och fastighetsmäklare för Sparbankens Fastighetsbyrå. Därefter gav han sig in i hotell- och restaurangbranschen och arbetade för Petter Stordalens hotellkedja Nordic Choice Hotels Länk till annan webbplats. under en rad av år. Det är också besöksnäringen och restaurangbranschen som är hans verkliga expertområde. Han har drivit restaurang Havsbadet i Lysekil och driver för närvarande Kustnöje Länk till annan webbplats. AB med Måndagsklubbarna under somrarna.
”Det är ett koncept där vi till en mycket låg entré erbjuder underhållning med jättebra coverband och foodtrucks i en fantastisk miljö i Havsbadsparken. Det brukar komma i genomsnitt 3000 personer vid varje tillfälle” berättar han.
Att få möjligheten att arbeta med Sotenäs kommuns näringsliv ser han som en ynnest:
”Det ska både bli spännande och en utmaning. Jag har lätt för att få kontakt med folk och eftersom jag själv är företagare har jag stor förståelse för de bekymmer som en företagare kan ha” säger han.


Vill du komma i kontakt med Micael?

Telefon: 0702-144 915

Mejl: micael.gustafsson@sotenas.se

Dela detta innehåll