Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Kultur- och fritidsmässan

Nu går andra upplagan av kultur- och fritidsmässan av stapeln! Alla är varmt välkomna lördagen den 27 april kl 10-14 till idrottshallen i Kungshamn (både utom- och inomhus).

I år är ambitionen att fördubbla både antalet utställare och besökare!
”Vi kommer att ha en ännu större bredd och mångfald av utställare och aktiviteter under mässan” säger Daniel Nordström, som är mässarrangör tillsammans med Sotenäs kommun.
På mässan kan du träffa alla föreningar och organisationer i Sotenäs kommun. Det finns möjlighet att ställa frågor, prova-på-aktiviteter och se vilka kultur- och fritidssysselsättningar som finns i kommunen.
”Vi har försökt utveckla och ta lärdom av den första mässan som anordnades 2017. Nytt för i år blir ett jättestort, gratis lekland för alla barn och ungdomar. Vi kommer också att ha en aktivitetshall där man kan prova på en massa olika idrotter. På utsidan kommer räddningstjänst, polis och ambulans att visa upp sina verksamheter. Vi arrangerar också en stor bakluckeloppis vid parkeringen intill idrottshallen och det blir en massa kringaktiviteter vid spontanidrottsplatsen som till exempel parkour, fotboll, skateboard och musik” berättar Daniel Nordström.
En annan nyhet är att C-hallen kommer att ha en konst- och hantverksutställning med lokala utställare.
Sotenäs kommun kommer också att visa upp sin egen kultur- och fritidsverksamhet.
”Tanken är att det verkligen ska bli en mässa för alla åldrar och alla intressen” säger Daniel Nordström.

Läs mer på www.kulturfritidsmassan.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Dela detta innehåll