Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Kommunens tjänstepersoner deltog i näringslivslunch

Två män sitter vid ett bord och tittar leende in i kameran. Bakom dem sitter en grupp människor vid ett långbord och äter lunch.

Kommunens näringslivsutvecklare Fredrik Handfast, till vänster, och företagaren Göran Hahne var några av deltagarna.

Idag deltog flera av kommunens tjänstepersoner på företagarlunchen som anordnades av Företagarna Sotenäs på Kungshamn Hotel Suites.

Idag deltog flera av kommunens tjänstepersoner på företagarlunchen som anordnades av Företagarna Sotenäs på Kungshamn Hotel Suites.

Kommunens hållbarhetsstrateg Pia Bergenholtz berättade för deltagarna om Hållbarhetsfestivalen som äger rum denna vecka. Bland annat kan man besöka Marina Återvinningscentralen på onsdag 20 oktober kl 16-18 för att se verksamheten och på torsdag är det ploggning (plocka skräp och jogga) med IK Granit i Väjern kl. 17-18.

Läs mer om programmet här: https://bit.ly/3Dxr29j Länk till annan webbplats.

 

Bernt Säll, arbetsledare för kommunens drift och produktion, berättade att kommunen erbjuder företagen att kostnadsfritt lägga in företag i tillgänglighetsdatabasen, som visar hur tillgänglig en plats är, för den som har någon form av funktionshinder.

”Gå in och boka upp vår personal i vår kalender så kommer vi kostnadsfritt ut till dig och tar bilder och mäter! Vi lägga sedan in information i tillgänglighetsdatabasen. Detta erbjudande gäller endast fram till jul 2021- så passa på!” sade han.

Boka i vår kalender: https://bit.ly/3wy4DWb Länk till annan webbplats.

 

Malin Oresten från Smögenlax berättade den spännande historien om företaget och vilka svårigheter man har mött på vägen. Nu har det lossnat och förhoppningen är att kunna sälja lax från Smögenlax Länk till annan webbplats. i butikerna om 6-7 år!

 

Kommunens näringslivsutvecklare Fredrik Handfast avslutade med med att han gärna vill få feedback från företagare om hur kommunen ska kunna bli bättre på att möta näringslivets behov i Sotenäs.

”Hör av er till mig med alla uppslag på vad vi kan göra bättre!” uppmanade han.

 

Vill du komma i kontakt med Fredrik? Mejla: fredrik.handfast@sotenas.se eller ring: 072-20 33 785

Dela detta innehåll