Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Josefin är praktikant på HR-avdelningen

Just nu praktiserar Josefin Gerle på Sotenäs kommuns HR-avdelning. Hon läser personalvetarprogrammet på Högskolan Väst med inriktning mot psykologi och tar examen till våren.


”Orsaken till att jag sökte till Sotenäs kommun för min praktik, var att kommunens HR-chef Erika Hassellöv gav en väldigt intressant föreläsning för oss på Personalvetarprogrammet. Jag var dessutom studentmedarbetare i kommunen i våras” berättar hon.

 

Josefin kommer från Uddevalla, och har en bakgrund inom klädbranschen. Hon har varit butikschef och även arbetat inom Hennes & Mauritz (HM) som butiksmedarbetare. De senaste åren har hon var mycket fackligt engagerad inom HM och sitter till och med i Europarådet för HM.

 

Josefin kommer att praktisera 10 veckor på HR-avdelningen och dels driva egna projekt, men också gå bredvid de övriga medarbetarna för att lära sig mer.

”Det här är en stor möjlighet för oss att få visa upp oss som en blivande potentiell arbetsgivare, men vi får också möjlighet att ta del av all den nya kunskap som en student har. Vi har även tidigare tagit emot studentmedarbetare och det har varit väldigt givande och lärorikt för oss” säger HR-chef Erika Hassellöv.

 

Vi hälsar Josefin varmt välkommen och hoppas att hennes tid i Sotenäs kommun ska bli riktigt, riktigt bra!

Dela detta innehåll