Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Gåva till personalen som stärker vårt året-runt-aktiva näringsliv

Kommundirektör Maria Vikingsson och personalchef Erika Hassellöv hoppas att gåvan till personalen ska bli uppskattad av både medarbetare och det lokala näringslivet.

I en situation med en pågående global pandemi - covid-19, där Sotenäs kommuns medarbetare arbetar extra hårt för att upprätthålla samhällsviktig verksamhet, kommer Kommunstyrelsen i Sotenäs kommun ge sina medarbetare en tidig julgåva av ett värde på 300 kr.

Gåvan kommer samtidigt stödja det lokala näringslivet och de näringsidkare som håller Sotenäs öppet och levande året runt.

Medarbetarna kan nämligen endast använda gåvan på 300 kr hos någon av de lokala näringsidkarna som är verksamma året runt i Sotenäs kommun, med undantag av inköp av alkohol, tobak, spel/lotter eller drivmedel enligt Skatteverkets rekommendationer.

Vem omfattas av gåvan?

Gåvan följer samma riktlinjer som friskvårdsbidraget och gäller medarbetare som är tillsvidareanställd eller som har en tidsbegränsad anställning på tre månader eller längre per den 1 maj år 2020. Julgåvan kan användas från 1 juni till 30 september 2020 vid ett köptillfälle.

Hur gåvan rent praktiskt tas ut meddelas på kommunens intranät.

Dela detta innehåll