Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Går i pension efter 40 år hos Sotenäs kommun

Yvonne Knutsson går nu i pension efter att ha arbetat på Hunnebohemmet i hela 37 år och haft Sotenäs kommun som arbetsgivare i 40 år!

Hon kommer från Nossebro, men flyttade med sin familj till Smögen när hon bara var 6 år gammal.
”Jag började jobba på Kvarnberget 1979 och blev sedan anställd som sjukvårdsbiträde på Hunnebohemmet 1982. Jag har trivts bra, men jag har också fått vara med om många olika förändringar” säger hon.
Hon har arbetat på de flesta avdelningar och de sista 20 åren har hon varit administratör.
”Det har varit den roligaste sysslan. Jag träffar kollegor på alla avdelningar och ibland kommer de boende in i mitt rum, sätter sig ner och vill prata lite. Jag har träffat otroligt mycket människor i mitt arbete!” säger hon.
Men på torsdag är det sista arbetsdagen för Yvonne. Sedan hägrar turer med husbilen och kanske styrs kosan nu lite oftare till Borlänge, där dottern och barnbarn bor.
” Det ska bli skönt att kunna åka dit utan att behöva planera in det på en helg. Att gå i pension är något jag gör med blandade känslor, men framöver ska dagarna få komma som de kommer” berättar hon.
Sotenäs kommun riktar ett stort och innerligt tack till dig, Yvonne! Vi önskar dig all lycka till, men glöm oss inte, för vi kommer aldrig att glömma dig!

Dela detta innehåll