Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Författaren Pia Hagmar besökte Hunnebostrands bibliotek

Barn- och ungdomsförfattaren Pia Hagmar har idag haft skrivarkurs på Hunnebostrands bibliotek.

Sista delen av ”Sommarboken” – en rad träffar anordnade av Sotenäs kommunbibliotek – har idag gått av stapeln där författaren Pia Hagmar, som bland annat skrivit om Klara och Dalslandsdeckarna, har vart på plats på Hunnebostrands bibliotek. Under dagen berättade hon om sin karriär och bjöd på en rad nyttiga tips för den som vill skriva. 

”Det har vart en jättetrevlig dag och väldigt kul att få komma hit till Hunnebostrand idag och få träffa barn och ungdomar. Barnen har fått göra en del skrivövningar och vi har tillsammans tränat på att hitta bra idéer. Jag har även gett lite tips som att man ska skriva med alla sinnen och inte bara vad man ser, utan också vad man känner, luktar och hör. Jag hoppas att de kan ha blivit inspirerade och sätter igång med att börja skriva” berättade Pia Hagmar.

Gunnel Forsberg vid Sotenäs kommunbibliotek uppgav även hon att det vart en lyckad dag. ”Jättekul att Pia kunde komma hit och ge bra tips och inspirera barnen. Och också extra kul att träffen var just i Hunnebostrands bibliotek där vi nu ska börja öka vår närvaro och öppettider."

Dela detta innehåll

Sara Hellman

Kommunikationsansvarig


sara.hellman@sotenas.se

0523 - 66 46 65