Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Brev till elever och medarbetare

Utbildningsnämnden vill genom sin ordförande Roland Mattsson (bilden) skicka följande fina hälsning till alla elever och medarbetare inom utbildningsförvaltningen:

"Stort Tack!
Vilket omtumlande läsår vi har haft och tänk så mycket vi alla lärt oss, inte sant?
Det här är ett år som vi kommer att prata om under en lång tid framöver utifrån Covid-19, vilket inneburit att nya undervisningsmetoder, distansundervisning och ökat eget ansvar för studier och hälsa har utvecklats.
Vi pratar idag om social distans, platta kurvan, antikroppar och smittspridning som om det vore självklarheter. Alla har blivit varse om hur snabbt saker vi lätt tar för givet, såsom hälsa på släktingar, sitta på ett café eller fira en skolavslutning, kan förändras. I dessa tider när vi alla fått anpassa oss till nya förutsättningar är det viktigt att komma ihåg vad som är viktigt. Viktigt är att ta hand om varandra, hjälpa varandra och visa att vi bryr oss om varandra.
Till er i årskurs 9 som nu avslutar er grundskola vill vi i Utbildningsnämnden rikta ett riktigt stort grattis med förhoppningen att ni alla fått en bra utbildning och goda värderingar som gör att ni känner trygga och redo att gå vidare i livet och möta framtiden med tillförsikt.
Vi har en sommar framför oss, för många en efterlängtad sådan, men Innan vi lägger läsåret 19/20 till handlingarna , vill vi från Utbildningsnämnden tacka er alla inom våra olika verksamheter för ett mycket väl genomfört skolår och på det sätt ni löst alla de utmaningar som den senaste tiden inneburit. Ni har alla tillsammans bidragit till att verksamheterna utvecklats och skapat stabilitet i en orolig tid för våra elever. För detta förtjänar ni alla en efterlängtad ledighet och vår tacksamhet.
Stort tack och vi önskar er alla en riktigt härlig sommar!"

 

Utbildningsnämnden
Genom
Roland Mattsson
ordförande

Dela detta innehåll