Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Meny

Upphandling och inköp

Sotenäs kommun genomför dels egna upphandlingar för den egna kommun, dels tillsammans med övriga kommuner i norra Bohuslän och Trestad. Det förekommer också att kommunala bolag deltar i kommunens upphandlingar. Vilka som ingår i en upphandling står i annonsen för upphandlingen, som du ser i upphandlingsportalen.

 

För att veta mer om hur du kan lämna anbud se upphandlingsmyndighetens steg för steg guide för leverantör på deras hemsida eller företagarnas information om offentlig upphandling på deras hemsida.

 

Samtliga upphandlingar som kommunen annonserar ut offentligt hamnar i kommunens upphandlings­­portal som du når här på hem­­sidan. Portalen är gemensam för kommunerna i norra Bohuslän - Sotenäs, Munkedal, Lysekil, Tanum och Strömstad. Portalen når du via länken under "relaterad information".


Samarbete med Skatteverket

Sotenäs kommun och Skatteverket har idag ett samarbete för att underlätta för kommunen att säker­­ställa att de bolag som till­delas kontrakt innehar F-skatt samt redovisar och betalar ålagda skatter. Det inne­bär att kommunen, inför beslut om tilldelning av kontrakt och under avtals­­tiden, begär in offentliga uppgifter från Skatteverket avseende skatt­­sedel, moms- och arbets­givar­­­registrering, redovisade arbets­givar­­­avgifter samt eventuella skatte­­skulder. Detta sker även under avtalsperioden.

Publicerad: 2017-03-23 15.53

Senast ändrad: 2020-06-18 08.30

 

Dela detta innehåll

Sotenäs kommun

Besöksadress

Parkgatan 46

456 80 Kungshamn

 

Hitta hit

 

Organisationsnummer:

212000-1322

Kontakta kommunen

Telefon: 0523-66 40 00

Skicka e-post

 

Besökstid

Måndag - torsdag

08:00 - 16:30

 

Fredag

08:00 - 15:00

 

Press och informationsmaterial